We hebben je wensen goed ontvangen!

Dankjewel voor je invullen. We gaan jullie wensen doornemen en nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. Jouw werk zit er voor nu op. Je kunt alvast dromen over de activiteit.

Hopelijk tot snel!

Mendiz X10 Boost

Mendiz_X10Boost_Blauw2_1.jpg
Mendiz_X10Boost_Wit.jpg
Suntour XCR 32 Air Boost voorvork!

De Mendiz X10 heeft een Suntour XCR 32 air Boost 29er verende vork met 100mm veerweg, instelbare veerhardheid, instelbare rebound en remote lockout op het stuur!

Probleemloos schakelen

Het Sram NX Eagle schakelsysteem zorgt voor soeplen en probleemloos schakelen tussen de 12 beschikbare verschnellingen.

Mendiz X10 Boost met een stijver frame!!

Het aluminium frame uit de 6000-serie, dat wordt gebruikt in de luchtvaartindustrie, heeft zeer geavanceerde buizen. Het gewicht van het robuuste en krachtige frame is geminimaliseerd om je maximaal te kunnen laten presteren. De X10 boost heeft dezelfde functies als de x10, maar is nu stijver, veiliger en effectiever. De laterale torsiecapaciteit neemt aanzienlijk af, waardoor het gedrag in versnellingen en passage door bochten verbetert.

Nog meer grip en controle

De Vittario Barza banden en de Mendiz Tryp 25 wielen zorgen voor een goede grip en veel controle. Het boostsysteem heeft bredere wielassen voor en achter. De compensatiedruk tussen wielen en velgen is hoger en maakt van een wiel van 29 een veel stijver wiel. De laterale torsiecapaciteit neemt aanzienlijk af, waardoor het gedrag in versnellingen en passage door bochten verbetert.

Prijzen
Tweedehandsprijs €995,-
Nieuwprijs €1.499,-
Ervaring

Ga je mee?

Wij staan te popelen om je op pad te sturen
met één van onze fantastische mountainbikes!
Nu kopen