We hebben je wensen goed ontvangen!

Dankjewel voor je invullen. We gaan jullie wensen doornemen en nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. Jouw werk zit er voor nu op. Je kunt alvast dromen over de activiteit.

Hopelijk tot snel!

7 april 2021

Wat te doen op de Veluwe?

Wat te doen op de Veluwe?

Even uitwaaien en de gedachten verzetten in de natuur. Zeker in deze tijd is dat voor veel mensen erg belangrijk. Naast prachtige wandelroutes zijn er ook meerdere mountainbike routes. Deze mountainbike trails lopen dwars door de Veluwe. 

Veel vakantiegangers gaan een dagje wandelen of huren een fiets en rijden naar het dorp. Met een mountainbike ontdek je de omgeving op een totaal andere manier. Het is heel eenvoudig, als je kan fietsen kan je mountainbiken. Het niveau bepaal je zelf. Zo kun je via de Ermelosche heide naar het dorp fietsen of via bospaden de omgeving verkennen. Het is ook mogelijk om over speciale mountainbike trails te fietsen. Deze trails nemen je mee langs smalle bospaden en door leuke kombochten. 

 

 

Iedereen die kan fietsen kan mountainbiken!

 

De Veluwe biedt prachtige omgeving: dichtbegroeide bossen, smalle mountainbikes trails en geweldige vergezichten op de Ermelosche heide. De hoogteverschillen maken het bij uitstek geschikt om op de mountainbike te verkennen. Je kunt het zo uitdagend maken als je zelf wilt. Of je nou 25 kilometer over de trail gaat, of een stukje door het bos en dan over de uitgestrekte heide. Kies de mountainbike die bij jou past en ontdek de prachtige omgeving op de Veluwe. Via de onderstaande link huur je eenvoudig en snel een top mountainbike.

Mountainbike huren

 

 

 

Wildlife van de Veluwe

Met een beetje geluk kom je een Schotse hooglander of een edelhert tegen tijdens je fietstocht door het natuurgebied. Overdag houden de dieren zich schuw. Wanneer je de wekker zet en bij zonsopkomst over de heide fietst is de kans groot dat je 1 van deze prachtige dieren tegenkomt.