We hebben je wensen goed ontvangen!

Dankjewel voor je invullen. We gaan jullie wensen doornemen en nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. Jouw werk zit er voor nu op. Je kunt alvast dromen over de activiteit.

Hopelijk tot snel!

16 maart 2021

Mountainbike route Zeewolde

Mountainbike route Zeewolde

De mountainbike route ligt in de omgeving van Zeewolde in Zuidelijk Flevoland. Dit gebied heeft het grootst aaneengesloten loofwoud (ruim 4000 hectare) van West-Europa. De meeste bossen in Nederland zijn gemaakt op voor landbouw ongeschikte grond. Zo niet in de Flevopolder. Bomen groeien hier erg snel. Zo kent de polder het Horsterwold en het Hulkesteinse bos. In het bos kun je reeën en herten tegenkomen.

 

De mountainbike route van Zeewolde bestaat uit veel singletracks door het bos, gaat over het scouting landgoed met kunstmatig aangelegde verhogingen en langs het water van het Wolderwijd en Nuldernauw. De route ligt in de omgeving van Zeewolde in Zuidelijk Flevoland. Vanuit G2-mountainbike start de route bij Brasserie 't Wolderwijd. Je kunt kiezen voor de korte of lange route. 

de lange route van 17.3 kilometer

de korte route van 14.6 kilometer

 

meer informatie over de mountainbike route van Zeewolde

 

 

Met de pont van het vaste land naar Zeewolde

Vanuit G2-mountainbike in Ermelo ga je naar het pontje 'Horsterwold' van strand Horst naar Zeewolde. Dit is een hele leuke manier om de mountainbike route van Zeewolde bereiken. De start van je dagje vakantie.

 

 

pontje 'Horsterwold'

 

Brasserie 't Wolderwijd

Het begin en eindpunt van de route (vanuit G2-mountainbike) is Brasserie 't Wolderwijd. Voordat je de route rijdt kun je er terecht voor een kop koffie, thee of iets fris. Maar je kunt er ook prima lunchen of na afloop een hapje eten.

 

 

Brasserie 't Wolderwijd