We hebben je wensen goed ontvangen!

Dankjewel voor je invullen. We gaan jullie wensen doornemen en nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. Jouw werk zit er voor nu op. Je kunt alvast dromen over de activiteit.

Hopelijk tot snel!

7 april 2021

Mountainbike huren Veluwe

Mountainbike huren Veluwe

Ben je op vakantie op de Veluwe en op zoek naar een leuke activiteit? Kies voor een middagje mountainbike. Een leuke manier om de prachtige omgeving te ontdekken. Rustig touren of sportief over de mountainbike trails crossen? Het kan allemaal. Als je kan fietsen kan je mountainbiken. Jij bepaald het tempo en de afstand. Een belangrijk onderdeel van mountainbiken is natuurlijk de fiets. Grofweg zijn er 3 type mountainbikes. 

 

 

De Hardtail mountainbike

Dit is een mountainbike met 1 versnelling voor en 12 versnellingen achter. Bijna alle moderne mountainbikes hebben deze verdeling. Je maakt op deze manier enkel gebruik van de achter versnellingen. Dit zorgt voor meer zekerheid tijdens het schakelen. Zo kun je vlak voor een klimmetje nog snel terugschakelen naar een lichte versnellingen. Daarnaast heeft de hardtail mountainbike een vering in de voorvork. Deze is ideaal voor de Veluwse bossen. En zorgt ervoor dat je soepel over takjes en andere obstakels fietst.  

Huur een hardtail mountainbike

 

 

Full Suspension mountainbike 

De naam zegt eigenlijk al genoeg. Deze mountainbikes zijn voorzien van voor en achter vering. Op deze manier worden obstakels als takken, kuiltjes en heuvels perfect opgevangen. Daarnaast hebben de full suspension mountainbikes van G2 een carbon frame. Carbon is een zeer licht materiaal waardoor de mountainbikes wendbaarder zijn als mountainbikes met een aluminium frame. Een full suspension mountainbike is perfect als je van plan bent om veel trails te rijden. De voor en achter vering zullen de klappen voor je opvangen en maken de rit aangenaam. 

Huur een full suspensoir mountainbike

 

 

 

Elektrische mountainbike

Voor dat extra zetje in de rug. De elektrische mountainbikes zijn voorzien van een motor. De Amada M81 motor is speciaal voor deze E-MTB ontworpen. De Powernine 900 Kw accu brengt je heel veel kilometers plezier zonder te hoeven bijladen. De motor is begrensd dus je zult altijd in controle blijven. Een elektrische mountainbike is ideaal voor iemand met een iets mindere conditie. Op deze manier kan je gewoon met de groep mee. En hoeft er niemand op je te wachten. 

Huur een elektrische mountainbike