We hebben je wensen goed ontvangen!

Dankjewel voor je invullen. We gaan jullie wensen doornemen en nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. Jouw werk zit er voor nu op. Je kunt alvast dromen over de activiteit.

Hopelijk tot snel!

1 juli 2021

Mountainbike en barbecue

Mountainbike en barbecue

Lekker mountainbiken over de Veluwe met je collega’s. Na het mountainbiken neem je plaats op ons overdekte terras. Onder het genot van een drankje kun je bijkomen van de sportieve middag. En gaat de barbecue aan. GENIETEN!


Een mountainbiker die keihard een smal bospad af komt blazen. Je zult het vast wel eens op Instagram of Facebook gezien hebben. Spectaculaire beelden. Maar is deze outdoor sport enkel voor wielerfanaten? Of is het ook het proberen waard wanneer je nog nooit op een mountainbike hebt gezeten? Mountainbike is een leuke intensieve sport voor alle leeftijden. Wanneer je kunt fietsen kun je ook mountainbiken. Daarbij is er een groot verschil in het type trail. Zo heb je zeer technische trails met veel hoogteverschil maar ook toegankelijk MTB trails. Het is zaak om een leuke route te vinden die bij je niveau past. 
 


Binnen 1 minuut ben je in het bos!

Vanaf onze startlocatie ben je binnen enkele minuten bij verschillende type trails. Voor ieder niveau is er een bijpassende MTB trail. De routes zijn toegankelijk en tegelijk uitdagend genoeg voor ieder type mountainbiker. Wanneer je kan fietsen zijn de MTB trails geen probleem voor je. 

 


De barbecue staat klaar

Na het mountainbiken zorgen wij dat er een heerlijke BBQ klaar staat. Zo kan je direct aanschuiven en plaats nemen op ons overdekte terras. Wij houden rekening met vegetariërs of andere diëten. We hebben een bar en zorgen dat jullie voorzien zijn in lekkere drankjes. 
 

Mountainbike en barbecue is mogelijk vanaf 12 personen.
Voor slechts 59,95 per persoon. 

Dag een mountainbike huren
Dag een helm huren

MTB route navigatie 
Waterbidon 
Barbeque na afloop

Meer informatie over Mountainbike en Barbecue