We hebben je wensen goed ontvangen!

Dankjewel voor je invullen. We gaan jullie wensen doornemen en nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. Jouw werk zit er voor nu op. Je kunt alvast dromen over de activiteit.

Hopelijk tot snel!

25 maart 2021

Dagje uit op de Veluwe

Dagje uit op de Veluwe

Met ruim 1000 vierkante kilometer is de Veluwe het grootste natuurgebied van Nederland. En rijk aan heuvels, bossen, stuifzand en heidevelden. Op de Veluwe liggen twee nationale parken. Het gebied leent zich perfect voor wandel of fietstochten. 

 

Heidevelden, grasvlakten, zandverstuivingen en veel wild. Op de Veluwe leven, herten, wilde schapen en zwijnen. Daarnaast vind je in dit natuurgebied verschillende gezellig horeca. In het bod vind je het gezellig Boshuis Drie en op de Ermelosche heide kun je bij de Schaapkooi iets lekkers halen. De leuke manier om de Veluwe te ontdekken is per fiets. Nog beter is een mountainbike. Op deze manier fiets je eenvoudig over de bos en zandpaden. En veranderd hete Veluwse natuurgebied in een speeltuin.

 

 

Mountainbiken op de Veluwe 

 

Wanneer je de Veluwe gaat ontdekken op een mountainbike heb je een aantal dingen nodig. Als eerste natuurlijk een goede mountainbike fiets. Deze kun je via de onderstaande link huren bij G2 mountainbike. Daarnaast is het verstandig om met helm te fietsen en voldoende water mee te nemen. Een kleine snack of wat fruit is ook prettig om mee te nemen. 

 

Huur een mountainbike op de Veluwe

 

 

Dan kies je een leuke route uit

 

Over de Veluwe lopen verschillende mountainbike trails. Dit zijn routes speciaal gemaakt voor mountainbikers en te herkennen aan het blauwe driehoekje. Zo loopt er een mooie mountainbike trail door de bossen en over de Ermelosche heide. Prachtige route met leuke kom bochtjes en mooie bospaden. Via deze route kom je op de mooiste plekjes van de Veluwe. Deze route is 23 kilometer lang en brengt je langs een aantal leuke bos restaurants. Hier kun je stoppen voor een kopje soep of een bakje koffie. 

 

MTB route op de Veluwe